networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, July 25, 2016

Rumah Terbuka Hari Raya Kena Bayar..Inilah Harga Yang Perlu Dibayar Untuk Berjumpa Ton M!!!


Masya'allah..agak kehairan kami mendapat tahu majlis rumah terbuka anjuran penyokong taksub Tun Mahathir mengenakan sejumlah bayaran untuk semata-mata mahu makan sambil melihat Tun M dan Isteri...sampai begitu sekali nilainya untuk beramah mesra dihari raya..

Terfikir kami jikalau penyokong DS Najib Razak melakukan perkara yang sama yang mana menganjurkan Sambutan Hari Raya bersama DS Najib dan dikenakan bayaran..sudah pasti penyokong taksub Tun meroyan bermacam-macam tohmahan...

Kemana perginya penaja-penaja yang sukarela menaja majlis hari jadi tun?mengapa jamuan raya tidak ditaja sehingga perlu mengenakan bayaran untuk makan bersama tun..

Macamana mak cik jual popia nak jumpa tun berhari raya kalau dibayar..haha!

6 comments:

Anonymous said...

habis tu takkan nak free pulak bukan senang nak beraya dgn tun M thn dpn belum tentu dapat beraya bersama lg..

Anonymous said...

Sekurang2nya tak perlu merompak duit rakyat.

Anonymous said...

Bukan senang nak jumpa peluang ni.tak miskin pon keluar duit untuk makan dengan artifak bersejarah.kui kui kui

Anonymous said...

Kat dalam iklan ini, takda pun kata rumah terbuka TUn Mahathir.
Tu kan cuma Majlis Ramah Mesra Aidilfitri.
Lagipun ini kan anjuran Kelab Chedat.

Anonymous said...

Vincent Tan pun dah takut nak taja.

cass said...

blog harapan esok ni ketara sangat pro umno bn dan najib...ingatkan neutral

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA