networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, August 1, 2016

Gambar Sembilu DS Rosmah Dan Sultan Pahang Hanya Fitnah DAJJAL!!!


Sejak gambar DS Rosmah melakukan aksi manja bersama Sultan Pahang tersebar aku dapati gambar ini seperti ada yang tidak kena..

Sekali pandang memang nampak real tetapi mata yang biasa dalam dunia fotografi tidak mudah tertipu dengan perancangan ala yahudi zionis bertuhankan dajjal yang mana gambar ini hanya kesan gambar daripada kedudukan kamera..

Inilah realiti sedang berlaku di Malaysia..ramai dajjal dilahirkan bagi memecah belahkan masyarakat di negara kita...

Ketahulah dajjal ini sedang dalam usaha menjatuhkan Najib Razak..perlu diingat kebenaran tetap akan menang menutup kebatilan..kembalilah kepangkal jalan wahai dajjal!!!janganlah terus percaya dengan berita fitnah tanpa usul periksa..

Tindakan puak anti Najib bukan sahaj berniat jahat menjatuhkan maruah DS Najin dan Isteri..malah Sultan Pahang juga terpalit dwngan fitnah dajjal ini...Bawah ini gambar dari sudut lain..ternyata DS Rosmah tidak menyandar ala sembilu sebagaimana gambar tang disebarkan DAJJAL sebelum ini..gambar di bawah sebagai bukti..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA