networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, August 23, 2016

Isu Azizulhasni Tidak Dapat Tajaan Basikal Selesai..


YAB Menteri Besar Haji Ahmad Razif Abd Rahman hari ini bertemu dengan pemenang pingat gangsa acara Keirin Sukan Olimpik Azizulhasni Awang dalam satu pertemuan mesra di Kuala Lumpur.

Beliau turut mendengar sendiri luahan hati Jijoe mengenai isu viral yang berlaku dalam media sosial pada minggu lalu.

Dalam pertemuan ini juga kedua-duanya berbincang dari hati ke hati bagi menyelesaikan perkara yang disifatkan sebagai salah faham.



Perjumpaan selama hampir 1 jam itu diadakan dalam suasana santai dan muhibah.

Dalam akhbar baru-baru ini Azizul juga turut mengakui Ahmad Razif adalah seorang menteri besar yang prihatin terhadap isu rakyat dan mungkin berlaku salah faham atau beliau terlepas pandang mengenai permohonannya untuk meminta sebuah basikal roadbike itu.

Kerajaan negeri juga ada mengumumkan akan meletakkan nama Azizulhasni di galeri Muzium Negeri sebagai penghargaan atlet Terengganu pertama meraih pingat dan mencipta rekod terbaik di temasya paling berprestij di dunia itu.

Ayah kepada Azizulhasni juga meminta anaknya menyelesaikan secara baik dengan situasi menang-menang antara kedua-dua pihak. -TerengganuTimes

2 comments:

Anonymous said...

A bronze medal befitting a bronze mentality. I hope he just quit cycling for the country. He will blame everyone but himself..

Anonymous said...

Dah kecoh kena la buat demage control...tak kan nak duduk diam je. Apa ada hal yg keluar duit nanti kerajaan negeri bukannya duit mb. Janji pekong kena tutup.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA