networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, August 14, 2016

Kejayaan @PDRMSia Johor Tembak Penjenayah Dalam Insiden Tawanan Di Ayer Hitam Dipuji @WeeKaSiongMP & Rakyat Malaysia!!!


Tindakan Polis Johor yang menembak mati seorang penjenayah yang menculik warga emas di Ayer Hitam Johor baru-baru ini mendapat pujian berbagai pihak..turut tidak melepaskan peluang merakamkan penghargaan ialah Ahli Parlimen Ayer Hitam, Dato' Dr Ir Wee Ka Siong yang menulis distatus facebooknya..

Wee yang juga ahli parlimen dimana kawasan insiden ini berlaku memuji tindakan cekap dan profesional anggota Polis yang bertindak tanpa berlaku sebarang kecederaan kepada mangsa tebusan..

Dalam status berkenaan Wee menulis "saya menghargai usaha PDRM dalam menangani insiden tebusan malam kelmarin di kawasan saya Ayer Hitam. Polis bertindak tepat dengan memantau gerak-geri pesalah melalui CCTV dan tindakan ini dapat diselesaikan tanpa sebarang kecederaan"

Wee turut mengucap terima kasih atas kualiti dan profesional anggota polis yang diketuai Ketua Polis Daerah yang baru dilantik, ACP Abdul Wahid Bin Musa..Wee yakin dengan kualiti pihak polis yang ada sekarang ini mampu menurunkan indeks jenayah di Ayer Hitam dan Malaysia amnya..

Kami juga memuji kecekapan pihak polis Malaysia yang berjaya mematahkan jenayah bersenjata ini apatah lagi ia melibatkan tawanan...ia menunjukkan betapa pihak Polia kita sudah maju dan berkualiti setaraf dengan negara maju lain..

Syabas PDRM!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA