networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, September 5, 2016

Akhirnya Tun M Mencari Anwar Di Mahkamah!!!Kemenangan Maruah Buat Anwar!!!


Peristiwa 97 98 antara Anwar dan Mahathirnpernah mengemparkan negara..apabila Anwar dipecat kerana salahguna kuasa..ketika itu, Anwar dianggap tidak berguna sehingga tercetusnya gerakan reformasi..

Ramai pemimpin pro Anwar ketika itu turun ke jalanan untuk meluahkan rasa kesal dengan tindakan diktator memecatnya..Mahathir ketika itu menggunakan talian hayat ISA untuk menghukum siapa sahaja yang mengancam negara...

Kini detik itu cuba dicuci oleh Mahathir sendiri apabipa tampil menyokong Anwar di mahkamah..ia menunjukkan Anwar sudah menang moral dan maruah...orang yang dulu menghinanya sehingga terpaksa memecat kini datang mengadapnya di penjara..

Usia senja Mahathir memang sedih..dia terpaksa bersekongkol dengan musuh-musuhnya dahulu kerana mahu mengalahkan UMNO yang dulunya beri alasan mahu jatuhkan Najib sahaja...

Kini Allah SWT membayar cash!!!orang yang dihinanya ketika muda kini menjadi talian hayat Mahathir untuk mencapai matlamat mereka...ternyata dalam politik Mahathir sanggup lakukan apa sahaja asalkan hasrat diri tercapai..

Mahathir mudah lupa..
Dulu dia hina Anwar..

Mahathir mudah lupa...
Dulu dia hina Kit Siang..

Mahathir mudah lupa..
Dulu dia hina DAP...

Semasa sihat laung Melayu mudah lupa..
Sekarang diri sendiri yang lupa...

Jilat semula ludah2 sendiri..

Sungguh hina!


2 comments:

Anonymous said...

PRU14 anwar masih didalam... cuma boboi yg available
apa susah nk pegi mahkamah .. sembang lebih kurang.. senyum sampai telinga .. wartawan mesti ramai ambik gambar bikin cerita panas
end of the day.. anwar balik tempat asal.. tun balik umah dia.. sokongan ahlul PKR pd boboboi dah bertambah ... everyone happy
good job tun ..

Anonymous said...

Jika Madey teruskan cara begini maka habislah dia kali ni. Nampak sangat dia tiada lagi aura sebagai pemimpin yang mempunyai k bukan senang hendak diperbodohkan.arisma dipenghujung hayatnya.

Rakyat amat jelik dengan politik sebegini.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA