networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, October 28, 2016

Kargo Tergelincir - Laluan Sektor Utara Selatan Tergendala.


Awal pagi tadi sebuah tren kargo tergelincir di laluan tren kargo di KM 200.332 antara Kota Bharu - Lahat di Stesen Batu Gajah, Perak.

Kejadian tersebut berlaku jam 3.15 pagi tadi melibatkan dua buah lokomotif dan 25 unit wagon simen (kosong) telah tergelincir dan menghalang kedua-dua landasan.

Tren tersebut dalam perjalanan menuju ke Ipoh, Perak dari Kuang Selangor. Laluan tersebut di tutup bagi memudahkan kerja-kerja mengalihkan gerabak..

Penumpang yang tergendala dipindahkan menggunakan bas meneruskan perjalanan ke destinasi masing-masinh menggunakan tren. Sekiranya ada penumpang yang tidak mahu meneruskan perjalanan bole mendapatkan pemulangan wang di kaunter tiker stesen-stesen berdekatan..

Semuan pengguna boleh mengikuti perkembangan ini dengan menghubungi KTMB di talian 03-22671200 atau layari laman sesawang www.ktmb.com.my

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA