networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, October 7, 2016

Penangan Nasi Lemak Anak Dara...Azmin Ali Kantol Berpura-Pura...


Beberapa hari lalu kami melihat di media sosial bukan main riak lagi penyokong macai pakatan yang memuji sikap keprihatinan Azmin Ali terhadap seorang anak dara yanh meniaga nasi lemak..

Masa itu, ketika pencacai pakatan bertempek sorak menyokong tindakan Azmin biarpun rumah mereka tiada air..kami berasa rakyat Selangor perlu berasa malu mendapat Menteri Besar yang pandai berpura-pura prihatin..

Banyak sudah kita lihat sikap berpura-pura Azmin..dulu ketika dia baru dilantik, parit pun sanggup dia terjun semata-mata nak tunjukkan dia MB yang sanggup kotor demi rakyat!!cilakak punya Azmin..pandai betul berlakon...

Azmin sebelum ini lantang mengkritik kredibiliti Jabatan Alam Sekitar kononnya lambat bertindak kerana mengambil masa 10 jam untuk ambil sampel air yang tercemar...tadi di TV3 dia pula dibogelkan kerana mengambil masa 13 hari untuk turun kawasan dan lambat bertindak..

Orang kalau buat kerja kerana nama takkan bertahan lama..percayalah..rakyat selarang bukannya buta perut..berjuta rakyat Selangor terseksa dengan sikap pemimpin pembangkang...

Jika dari dulu kerajaan Pakatan selangor tidak mempolitikkan isu air Selangor kami yakin isu ini tidak akan melarat...isu air pun hendak dipolitikkan..bayangkanlah air tercemar kena racun pun mereka tuduh propaganda UMNO..setakat beri jawapan berpunca daripada UMNO ni level mat gian menghidap HIV saja...

Cukup2lah AZMIN!!tahniahlah Anak Dara ni berjaya mengkantolkan lakonan Azmin..kami nasihatkan hati-hati..gerai anda mungkin akan ditutup PBT kerana pengakuan ini,,kahkahkah!!!

1 comment:

Anonymous said...

yang perlu di ketawakan dan di padan muka sekarang bukan lah azmin sangat...dia memang dari kategori tak tahu nak buat kerja,,,,yang utama ialah rakyat selangor....PADAN MUKA....len kali undi lagi ...ha..ha..ha..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA