networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, October 1, 2016

"Perlembagaan DAP sama taraf dengan perlembagaan persatuan penduduk" Prof Kangkung Aziz Bari...Punyalah nak nafikan penglibatan memperjuangkan LGBT smpai menjatuhkan level DAP sama dengan persatuan penduduk..Aziz Bari mengatakan perlembagaan DAP tidak terpakai pun dan hanya syarat untuk daftar ROS...belum memerintah dah langgar perlembagaan sendiri..kalau merintah nanti jangan heran jika DAP langgar perlembagaan negara..

Syabas kami ucapkan kepada pemuda Melayu ini yang cuba menyedarkan Aziz Bari bahawa perjuangan DAP dikira sebagai sesat dan menyimpang daripada perjuangan asal penubuhan mereka...

Jika begitu terbuktilah bahawa Aziz Bari mengiakan tindakan pemimpin DAP yang selama ini memperjuangkan perjuangan yang menyimpang daripada agama Islam dan perlembagaan...sanggup siAziz Bari ini menafikan larangan yang telah ditetapkan Islam semata2 berjuang untuk DAP..

Taubatlah Prof Kangkung!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA