networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, November 17, 2016

Anak Muda PKR Miliki Aset Jutaan Ringgit Timbulkan Keraguaan.. @SPRMSia Kena Siasat!!


Ketua AMK PKR Ampang Merangkap Pegawai Khas Ahli Parlimen Ampang beberapa hari lepas menjadi viral apabila kekayaan peribadinya didedahkan di media sosial..Adam Rosli hanya berusia 28 tahun tetapi memiliki kereta mewah dan rumah mewah seperti seorang anak raja..

Dia dengan berani menayangkan kekayaan peribadi di media sosial dengan impian mahu menunjukkan bahwa Anak Muda kini ramai kaya raya..kami tidak kisah tentang asetnya yang banyak..cumanya kami mengharapkan pihak SPRM dan LHDN perlu menyiasat mamat ini darimana sumber kewangannya sehingga mampu menjadi kaya..

Nak dikatakan memiliki produk kesihatan seperti Dato Aliff tidak..yang kami nampak dia hanyalah seorang pembantu peribadi kepada pemimpin PKR...oklah katanya dia ni mewarisi bisnes keluarga...tapi mengapa kenderaan mewah yang ditayang di instagram dimiliki taukey cina?jika miliknya mengapa perlu nama orang lain...itu yang perlu dijawab.,,

Apa kejadahnya PKR sendiri berkempen rakyat menderita tak cukup makan..walhal diri sendiri kaya-raya tidak perlu menuduh rasuah..kita mahukan sisaatan SPRM dilakukan secepat mungkin..bila kes pegawai di Sabah bukan main pantas SPRM buat kerja..kita tak nak SPRM bersifat double standard dan melengah-lengahkan proses..

Rakyat nak tahu darimana datangnya kekayaan si mamat Adam Rosli ni!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA