networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Wednesday, November 30, 2016

Kalau Dah Benci Potret Tun M Pun Orang #UMNO Tak Pandang.. #PAU2016

 

Perhimpunan Agung UMNO diraikan seperti hari raya bagi para penyokong parti keramat UMNO...pada kali ini kita menyaksikan bahawa beberapa individu yang pernah berikrar akan menjadi ahli seumur hidup merasakan buat pertama kalinya tidak meraikan perayaan PAU kali ini..

Niat dihati hendak pergi apakan daya hati sudah benci...itulah ikutkan hati mati..ikutkan rasa binasa..itulah yang terjadi kepada beberapa orang pemimpin atasan UMNO yang telah ditendang keluar dari parti keramat itu..

Sehinggakan terpaksa memutuskan untuk membuat parti baru..namun begitu, kami melihat mereka tidak mampu menyembunyikan perasaan sayang kepada UMNO...ada seorang pemimpin dari Jerlun..mengutuk pembinaan projek menara yang menjadi mercu tanda baru UMNO..mengutuk tu kita tahu kerana mereka kini menjadi pembangkang..tetapi dia menulis jawatan bekas berjawatan dari UMNO..mengapa tidak dia menggunakan jawagan baru dalam parti barunya..

Inilah UMNO..sebenci2 umat pasti dia tidak dapat menyembunyikan jasa yang pernah diberi UMNO kepadanya...

Kita alih pula cerita kepada sibapa...dari perhatian kami, rata2 ahli UMNO yang meraikan perayaan PAU di PWTC merakamkan gambar kenangan bersama potret mantan Perdana Menteri kecuali Tun M...

Gambar potret Tun M sunyi daripada menjadi lata belakang kenangan ahli UMNO..jika ada pun penyokong pro Tun yang serpihannya masih ada dalam UMNO..

Penyokong UMNO lebih gemar mengambil gambar bersama potret Pak Lah dan Najib..tak apalah Tun..gambar anda mungkin tidak popular lagi di PWTC..tetapi anda kini popular dalam kalangan penyokong DAP...tahniah!!!


2 comments:

Anonymous said...

Jangan la cam tu nau... Ada juge ler sumbangan besar Madei kepada ugama, bangsa dan negara... iaitu memcahbelahkan orang Melayu dan Islam.

Anonymous said...

Bergambar dgn tun Kerala sama macam bergambar dgn ular. Lebih baik pergi zoo kalau nak bergambar dgn ular!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA