networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 26, 2016

Penyokong #Bersih5 Dipenjara 14 Hari Kerana Menggunakan Kekerasan Terhadap Penjawat Awam!!!


Sepasang suami isteri telah dijatuhkan hukuman penjara 14 hari kerana mengasari seorang penjawat awam Majlis Bandaraya Shah Alam (MBSA) ketika menjalanka tugas..bagi kami selepas menonton video yang viral berkenaan..silelaki tu boleh disabitkan juga kesalahan cubaan mencabul ketika dia cuba menghalang pegawai tersebut untuk keluar..

Wanita berkenaan meminta laluan tetapi dihalang dengan badan yang boleh dikira sebagai salah satu ancaman seksual..dia berkata mahu ambil gambar bukan alasan untuknya mengasari seorang wanita...

Apapun memadailah hukuman penjara 14 hari bagi kesalahn berkenaan..kami juga mendapat tahu bahawa dia juga penyokong kuat Bersih..patutpun perangai macam tu..penyokong Bersih  rupanya..biadap!!!1 comment:

Anonymous said...

Muka pun macam kinzir. Sebab tu perangai kinzir...menyondol orang.

Kasi dia penjara 1 tahun baru dia tau ini bukan negara China. Kalau kat China, perbuatan dia ni boleh kena hukuman mati.

Hati busuk punya olang! Belum ada kuasa sudah manyak eksen, hor?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA