networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, November 26, 2016

Status Jorge Pereyra Diaz Musim Depan...


Pasti ramai yang tertanya-tanya hero bola sepak JDT, Diaz samada ingin terus bersama JDT atau tidak untuk musim 2017 nanti..berikut jawapan yang diberikan oleh jurulatih JDT..

Kami telah menerima tawaran menarik dari kelab Mexico dan Eropah yang berminat dengan pemain import kami, Jorge Pereyra Diaz. Saya rasa kemungkinan besar beliau tidak akan berada di sini pada musim hadapan. Kita lihat dulu. 
Mario Gomez, Pengurus/Ketua Jurulatih Kelab Bolasepak Johor Darul Ta'zim
Berdasakan kenyataan Mario ini bermakna, jika tawaran lumayan JDT akan melepaskan pemain ini...TMJ turut mengatakan perkara yang sama..jadi penyokong usahlah terlalu mengharapkan apa-apa untuk Diaz kekal di JDT musimdepan..pemain akan datang dan pergi penyokong dan persatuan akan kekal..No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA