networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Monday, December 5, 2016

DAP Terus Menipu Rakyat Dengan Janji Kosong Guan Eng..Cilakak!!!


Sebab itu kita perlu memgharamkan diri kita menyokong parti DAP...mereka mempunyai agenda jahat dari dulu yang tidak akan berubah...

Guan Eng dalam kenyataan baru berjanji akan memansuhkan cukai GST...inilah pembohongan terbaru Guan Eng..dia fikir rakyat ni ayam ka?bagi dedak sesuka hati...dedak rosak pun ayam makan...binawey!!!

Dalam tak sedar dia telah naikkan cukai pintu di negerinya...apakah rakyat ni level haramjadah untuk dia memanipulasi demi kepentingan poltik?masihkan dia ingat janji manis mahu memansuhkan tol Sungai Nyor..sampai sudah nak PRU14 janji PRU13 masih lagi tak tunai...

Parti jenis ini yang Mahathir sujud...kasihan..dia menamatkan usianya dengan kegelapan..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA