networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, December 26, 2016

FAKTA!! #BR1M Serlahkan Sifat MUNAFIK Parti Pakatan!!!


Sudah ditakdorkan Allah SWT, pemberian BR1M nampaknya telah membuka pekung pakatan dan menjelaskan bahawa parti pembanhkang penuh dengan sofat munafik..

Apa tidaknya, jika dalam kempen-kempen politik bukan main lantang lagi pemimpin pembangkang mengatakam BR1M itu hanya gula-gula menarik undi..Mahathir dalam kenyataan terbaru menegaskan BR1M adalah rasuah...

Benar kata orang..benda baik jika orang nafikan maka kebenaran akan terbukti juga..ini dapat dilihat betapa sifat hipokrasi pemimpin pembangkang apabila parti DAP Cauvanis bersungguh-sungguh menarik orang ramai mendaftar permohonan BR1M...mereka buat pendaftaran BR1M seperti nak daftat UNDI..kita dapat lihat betapa signal ini jelas menunjukkan BR1M memberi manfaat baik untuk rakyat jelata...sebab itu mereka juga berebut mendaftar permohonon...

Dalam pada itu Parti Bunga Raya ciptaan Mahathir tanpa segan silu turut mempromosi BR1M dalam laman web rasmi mereka..berani sungguh mereka menderhaka kepada Tun M...di bawah ini buktinya..


Tak malukan parti pembangkang?sanggup menjadi pemimpin munafik semata-mata mahu sokongan rakyat..ketika jadi pembangkang mereka dah bermuka-muka..jika mentadbir negara maknanya lebih teruk dari itu...memalukan!!
1 comment:

Anonymous said...

pandai nya parti pembangkang manafaatkan brim seolah2 mereka yang beri peruntukan brim kepada rakyat.tidak nampak kad umno/bn taktik licik pembangkang itu

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA