networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, December 10, 2016

Kelakar!!Surat Palsu DS @Zahid_Hamidi Mahu Rampas Kuasa @NajibRazak Pula Tersebar..Ni Mesti Kerja Puak Sebelah SANA!!!


Ni kelakar..lawak antarabangsa...nak melaga-lagakan kepimpinan BN dengan penyebaran surat layang kononnya DS Zahid Hamidi mahu menyingkirkan Najib Razak..surat ini sengaja dibuat oleh puak SEBELAH SANA yang mahu menghancurkan BN dari dalam..

Umum mengetahui, keakraban PM dan TPM amat kuat jadi untuk menghancurkan BN, Puak sebelah sana menggunaka perpecahan dalaman..bila BN goyang maka mereka senang untuk menumbangkan kita..

Dah habis ikhtiar agaknya, cuba hancurkan UMNO gagal..hancurkan komponen BN gagal..itu semua serangan dari luar..kali ini mereka cuba serangan dari dalam supaya pemimpin BN bergaduh sesama sendiri menuduh antara satu sama lain..betapa jahanamnya puak sebelah sana..

Perangai mengalahkan syaitan...syaitan pun pening..tengok ada lagi jahat daripada dia!!!No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA