networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Saturday, December 10, 2016

LUCU!!!BERSATU Macam Gila Talak!!Terhegeh2 Nak Kat PAS!!!


Kenyataan Setiausaha PAS, Datuk Takiyuddin Hassan yang memberi kata dua kepada BERSATU sama ada memilih PAS atau Pakatan Harapan membuatkan mereka seperti gila talak..Simple..kalau nak sangat bersama PAS apa susah sangat..keluar saja Pakatan Harapan...

Jika tak boleh pisah dengan DAP jangan mimpi mahu memiliki PAS untuk bersama..tindakan BERSATU menunjukkan betapa tamaknya mereka..Datuk Takiyuddin telah memberi kata dua kepada BERSATU sebelum ini, namun syarat tu membuatkan BERSATU pening apabil pemimpi tua Mahathir dengan lantang memuji DAP seperti Monyet dapat bunga.indah sahaja..

Kentut Kit Siang pun Mahahtr bau wangi..sebelum ini PAS telah bekerjasama dengan Parti Ikatan Bangsa Malaysia untuk mewujudkan blok ketiga...namun gabungan ini tidak memberikan impak yang kuat buat PAS..

Jika dipihak kerajaan, Hj Hadi semacam mahu bekerjasama dengan UMNO..UMNO memberi kepercayaan kepada PAS untuk handle RUU baru-baru ini..apapun jika BERSATU hendak bersama PAS, Mahatir kena bertaubat!!tok sah mimpi indah bersama DAP lagi!

1 comment:

Anonymous said...

Sudah tentu BERSATU tidak akan bergabung dengan PAS. Anak betina kerala yg lesbian tua terlajak gereja tak akan merestui 'daddy Ular' bergabung dgn pasrti yg memperjuangkan Islam.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA