networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, December 13, 2016

MAHATHIR & PAN Beria Pertahankan DAP..DAP Langsung Tak Pertahankan MAHATHIR...Kesian!!!Perkembangan yang berlaku dalam Pakatan Harapan ketika ini amat menyedihkan..semua parti komponen dalam Pakatan berikrar akan pertahankan DAP..

Lebih memilukan lagi bekas negarawan Tun M sendiri berikrar akan berjuang bersama DAP dan cuba pertahankan DAP untuk memperbetulkan persepsi buruk terhadap DAP..Tun ibarat baru dilahirkan..DAP telah berjaya mencuci otak Tun untuk memandang suci kepada DAP..

Selaku umat Islam berbangsa Melayu..kami amat sedih..melihat bekas pemimpin UMNO menjadi kuda tungann DAP..

DAP sendiri releks sahaja..tak ada semangat setiakawan apabila membiarkan sahaja Tun M dibalun kerana cubaan menipu tentang Projek Pembagunan Iskandar...sorang-sorang pemimpin BN tampil menjawab tuduhan dan pembohongan Tun..

Persoalannya...Kemana DAP ketika Tun digangyang?tidak ada sorang pun pemimpin DAP khususnya DAP Johor mempertahankan tuduhan TUN...

Kita dapat lihat betapa DAP berjaya me dokrin parti-parti komponen lain untuk menunjukkan mereka berkuasa dalam Pakatan..

Dalam BN, UMNO majoriti tetapi UMNO sentiasa menjaga hati dan perasaan ahli anggota dan parti komponen lain...

Kami kesian..apakah telah kenyang makan dedak sehingga mereka sanggup bermati-matian pertahankan DAP. Sedangkan DAP langsung tak pandang parti lain..

Patutlah PAS buat pendirian keluar dari bekerjasama dengan DAP...lebih rela bersendirian daripada menjadi balaci DAP

1 comment:

yjc said...

Batu api! Balik indon la.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA