networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, December 21, 2016

"McDonald's Mengandungi Khinzir" Hanya Rekaan Berunsur Fitnah...

 

McD difitnah lagi..kali ini kenyataan menuduh MCD menawarkan juadah mempunyai lemak babi...

Isu ini tersebar hangat dimedia sosial..semalam HQ McD telah menafikan bahawa tuduhan tersebut palsu dan berunsur fitnah..


Gambar di atas ini menunjukkan McD ditutup kerana kualiti kebersihan tidak mengikuti spek yang ditetapkan..ini bukan bererti McD ditutup kerana mengandungi babi..ini menunjuklan betapa McD menjaga kualiti kebersihan bagi keselesaan pengguna..

Di bawah ini adalah kenyataan media McD berhubung fitnah yang disebarkan tentang McD mengandungi babi..


Di bawah ini pula penafian McD berhubung fitnah umum mengenai kopi McD mengandungi lemak babi..ternyata ianya juga fitnah..


Seperti yang kami katakan dalam artikel kami sebelum ini, McD amat menitik beratkan kebersihan, kualiti, keselesaan, kebersihan dan halal...hangan risau tentang kualiti yang ditawarkan makanan di McD...

1 comment:

Anonymous said...

knp mc d yg slalu diserang knp tdk kfc, dll

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA