networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, December 22, 2016

Samsung Galaxy J7 Menanti Anda..Jom Sertai Peraduan Naik Pengangkutan Awam.. @SPADChannel


Menyedari bahawa trend masyarakat Malaysia gemar mengambil gambar ditempat-tempat menarik yang dikunjungi, Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) telah melancarkan satu peraduan berkonsepkan menceritakan pengalaman yang menyeronokkan ketika menaiki pengangkutan awam...penyertaan ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia yang menaiki pengangkutan awam darat...

Memandangkan sekarang ini sedang musim cuti sekolah, pasti ibu bapa akan membawa anak-anak pergi bercuti..bagi yang menggunakan pengangkutan awam darat di negara kita, kami mengesyorkan anda menyertai pertandingan ini..manalah tahu ada rezeki dapat menang telefon bimbit model samsung Galaxy J7.. caranya mudah sahaja..di bawah ini caranya..

Langkah 1: Rakamkan perjalanan anda ke lokasi kegemaran anda menggunakan pengangkutan awam darat.
Langkah 2: Muat naik video atau gambar tersebut ke akaun Instagram anda.
Langkah 3: Ceritakan kisah perjalanan anda dengan #PengangkutanAwamDaratMembawaSayaKe
Langkah 4: Tag seorang rakan anda yang suka berjalan pada gambar yang dimuat naik. Kunjungi profil Fanpage SPAD untuk maklumat lanjut cara-cara penyertaan.

Selain Samsung J7, Kad TouchnGo bernlai RM 250 turut ditawarkan kepada para pemenang..pertandingan ini akan tamat pada 30 Disember 2016..rebutlah peluang ini..

Penganjuran pertandingan seperti ini sebenarnya mengalakkan rakyat menggunakan pengangkutan awam darat selaras dengan kehendak kerajaan yang mana mahu mencapai sasaran 40% rakyat menggunakan pengangkutan awam darat..sebab itulah kerajaan sanggup melaburkan berbilion ringgit untuk memastikan kemudahan pengangkutan awam darat dalam keadaan terbaik dan berkualiti..

Ayuh sertai pertandingan ini!! #PengangkutanAwamDaratMembawaSayaKe
Seronok juga kalau jalan-jalan naik pengangkutan awam darat. Sertai peraduan #PengangkutanAwamDaratMembawaSayaKe dengan memuat naik tempat kegemaran yang boleh anda kunjungi dengan bas/tren/teksi dan ceritakan kisah perjalanan anda. Hadiah-hadiah menarik seperti telefon pintar Samsung Galaxy J7 menanti! Kunjungi profil kami untuk cara-cara penyertaan. Tarikh akhir penyertaan adalah pada 30 Disember 2016!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA