networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Thursday, January 26, 2017

Kahkahkah!!Laporan CIA Bermotif Politik Kata Mahathir...


Pagi-pagi aku nak cakai CIA CIA CIA....kahkahkah!!!Mathir manusia veteran kata laporan CIA terhadap dirinya dalam skandal BMF dikatakan bermotifkan politik..

Pandai betul situa ni uturn..bila kena tang batang hidung sendiri dia kata bermotif politik..bila tang laporan DOJ terhadap fitnah 1MDB pandai pula kau kutuk Najib macam-macam..

Dasar tua kutuk tak sedar diri...kenapa masa DOJ serang 1MDB kau tak cakap bermotif politik?jawapannya kau pun guna bullet dari DOJ ni untuk motif politik murahan kau tu..

Sudahlah Mahathir..rumah dah kata pergi kubur kata mari pun masih nak berpolitik ke..duduk rumah jaga kesihatan lagi baik..

Tak pun layan cucu-cucu kau tu.. 

2 comments:

Anonymous said...

Aduuh bengapnyaa ko nie...jauh beza DOJ dgn CIA...malu la bro tunjuk bengap sampai mc tu...

Anonymous said...

Dah tua2 nih si ular kerala ni mula tunjuk nyanyok....macam anak ular betina...pintu gereja dgn pintu Masjid pun tak dapat besakan.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA