networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, January 31, 2017

LUCU..WARTAWAN MALAYSIAKINI MAKAN GAJI BUTA..HADIR RUMAH TERBUKA SEMATA-MATA NAK CERITA PENARI TARIAN SINGA KOPEK LIMAU...


Kami tidak tahan tergelak melihat gelagat penulis Malaysia Kini yang datang ke rumah terbuka Parti Gerakan semata-mata nak cerita pasal penari Tarian Singa kopek limau depan YAB PM Najib..

Kami tidak hairan mengapa penulis Malaysiakini perlu membawa cerita ini kerana bagi kami orang yang layan cerita-cerita MK semuanya level low class..xnak cari kebenaran..suka berita sensasi walaupun terpaksa menipu..

Hal sebenarnya yang terjadi ialah penari singa itu sedang mengopek limau..dan makan..acara tarian telah pun berakhir..jadi itu bukan masalah yangg harus diambil serius.. 

Bawah ini jawapannya...No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA