networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Tuesday, January 31, 2017

Mukhriz Malu Sendiri Masak Nasi Goreng Tanpa Api..Padah Suka Hijack..


Bekas MB Kedah, Mukhriz mendapat malu besar apabila tindakannya berlakon sedang memasak diperlekehkan netizen..

Tindakan tersebut dilabel hanya sekadar lakonan kerana lakonan memasak tetapi api tiada..

Inilah padahnya bila leka dengan lensa kamera sampai nak masak pun api tiada..haha!!!

1 comment:

Anonymous said...

Bodoh banggang berangan nak jadi PM. Nasib baik si bapak ular Kerala tu memang power di 'dunia'.
Kalau bukan sebab power bapak ular Kerala, si bodoh banggang ni jgn harap la nak jadi pemilik berpuluh2 kuda. Hanya setakat jadi tukang penyapu taik kuda boleh la kot.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA