networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, January 7, 2017

Sikap Bermuka-Muka DAP..Dapat Jawatan Biarpun Menghina Institusi Beraja..


Daripada blogger KL Chronicle:

Netizen hari ini melahirkan rasa marah dan kesal mereka dengan tindakan tidak bertanggungjawab parti cina rasis DAP yang telah melantik semula Satees Muniandy, Setiausaha Peribadi kepada Timbalan Ketua Menteri Pulau Pinang Dr P.Ramasamy (Rujukan) sebagai Ahli Majlis Pihak Berkuasa Tempatan (PBT) bagi Majlis Daerah Seberang Perai. 

Pada 7 November 2016 yang lalu, Tiga badan bukan kerajaan (NGO) iaitu Pertubuhan Martabat Jalinan Muhibbah (MJMM), Ikatan Usahawan Kecil dan Sederhana Malaysia (Ikhlas) dan Ikatan Rakyat Insan Muslim Malaysia (IRIMM) telah membuat tiga laporan polis terhadap Satees Muniandy setelah melihat kenyataan yang dimuat naik di laman sosial oleh Satees yang didakwa sebagai kenyataan biadap.Adalah tidak menghairankan kita apabila melihat pemimpin-pemimpin DAP menghina institusi beraja negara kita..sipenghina pula ,endapat tempat dan jawatan dalam kerajaan DAP...justeru tidak hairanla jika kita menganggap DAP adalah parti dempkrasi yang tidak menghormati institusi beraja...

Jika mereka kata mereka menghormati ketuanan Melayu dan institusi beraja itu adalah mainan politik mereka sahaja..mereka akan bermain sandiwara untuk memastikan matlamat mereka untuk menguasai negara tercapai..

Di Johor..DAP tidak berani atau bahasa mudahnya pengecut untuk menyerang institusi beraja negeri Johor..mereka tahu bangsa Johor amat menghormati kesultanan Sultan Johor..jadi jika mereka menyerang ini bermakna mereka menempah malapetaka untuk diri sendiri..

Sifat bermuka-muka DAP sudah kita tahu..mereka akan lakukan apa sahaja termasuklah kawtim dengan sesiapa untuk mencapai hasrat mereka merampas kerajaan Malaysia...

1 comment:

Anonymous said...

Muka pariah macam kimak!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA