networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Friday, January 13, 2017

Tepat Ramalan TMJ, Ramai Ahli Politik Akan Ambil Kesempatan Dengan Kejayaan Faiz Subri..


Beberapa hari lepas Pencetus revolusi bola sepak moden negara, Tunku Mahkota Johor mengeluarkan statement seperti menongkah arus bahawa tidak perlu hendak dibanggakan sangat dengan kejayaan Faiz Subri kerana keutamaan ialah prestasi bola sepak negara..

Kejayaan Faiz Subri boleh dibanggakan tetapi tidak usahlah secara melampau sampai lupa tanggungjawab negara untuk meningkatkan rangking Bola Sepak negara..

TMJ turut mengandaikan bahawa akan ada ahli2 politik cuba mengambil kesempatan untuk meraih populariti politik mereka..maklum sahajalah Pilihan Raya dan nak dekat...

Mungkin ada benarnya kata2 TMJ tu..kita tengok Lim Guan Eng telah menggunakan duit hasil cukai dan pendapatan negeri untuk memberi ganjaran RM 50,000 kepada Faiz Subri..

Sampai macam tu sekali orang politik nak cari populariti..dah guna duit rakyat RM10,000..ni tambah lagi RM 50,000...lebih baik kerajaan negeri gunakan duit sebaiknya..masalah banjir kerap berlaku...hendak dibazirkan begitu sahaja...

Kalau dah nama politik..selagi ada peluang ada saja mereka nak mencari kesempatan...

1 comment:

Anonymous said...

GOOD ONE! A NICE CURVE BALL KICK JUST LIKE THE ONE FAIZ SUBRI DID!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA