networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, February 11, 2017

Kisah Rumah Lelong Mampu Milik Jadi Rebutan Pemimpin Pakatoon!!!

Gambar Hiasey
Wakil rakyat yang tak ingin jadi rakyat..begitulah sifat ujub takabur yang ada pada pemimpin pembangkang..mereka akan mengguna segala daya untuk mendapat keistimewaan yang rakyat tidak tahu...

Rakyat marhaen nak beli rumah flat pun tak mampu tetapi mereka membeli rumah bagai mahligai..yang menyakitkan hati kita mereka membeli rumah lebih rendah daripada harga pasaran..alasannya beli lelong..

Ini sudah terjadi di dua negeri pakatoon..kedua-dua pemimpin ini satu pemimpin muda membeli rumah lebih murah dengan harga lelong..

Agak hairan bagaimana mereka boleh dapat harga sebegitu murah tanpa sebarang saingan..penurunan lebih 50% dari harga pasaran..masakan tidak ada pesaing dari rakyat..

Atau apakah mereka menggunakan segala kedudukan dan pengaruh untuk membeli rumah lelong mampu milik..jika tidak mempunyai pengaruh adakah mereka dapat beli rumah berkenaan dengan harga lebih rendah dari pasaran...

Jika tidak percaya..apa kata mereka masukkan semula rumah mereka dilist harga lelong..pasti sekejap saja dah disambar rakyat..lebih2 lagi dikawasan tumpuan dan hartanah macam pisang panas..

Rakyat beli rumah mampu milik kena bersaing..depa BELI RUMAH LELONG MAMPU MILIK tak da saingan ka???mustahil!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA