networkedblogs

Bersahabat..

LAGU CERITA KEBENARAN SEMPENA HARI LAHIR PM, NAJIB RAZAK

Tuesday, March 28, 2017

Mahacai Terlupa Kes Guru KAFA Dipecat Pembangkang Agaknya..


Puak mahacai bukan main lagi lagi riuh kononnya Menteri Pendidikan Mahadzir Khaled mengharamkan guru-guru terlibat dengan politik pembangkang.  

Sebenarnya inilah level mahacai..mereka xbaca habis statement Menteri terus buat rumusan tanpa selidik satu persatu fakta..apa yang dimaksudkan Menteri ialah guru yang aktif politik sehingga memberi ceramah memburuk dan memfitnah kerajaan..

Setiap anggota kakitangan awam telah menandatangani borang Akurjanji yang dicipta ketika zaman Mahathir jadi PM lagi..

Jadi tiada isu sebenarnya..kau nak politik tu lantak kaulah..tp janganlah sampai ke pentas kutuk hina kerajaan yang juga majikan kau..

Untuk kerajaan BN bagi juga peluang bela dan tunjuk sebab..jika ditadbir pembangmang sure dah kena pecat..

Contoh kes masa Guru Kafa menuntut janji kenaikan gaji..terus kena pecat dengan bermacam-macam alasan...ini mahacai nak kata apa?

Boleh rujuk story dibawah..




Asal mahacai je semua bodo..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA