networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, March 26, 2017

Selepas Nak Buat Logo Macam BN Gagal!!Bunga Nak Jadi UMNO Dalam Pakatan Pulak!!!Ko Ingat DAP TUNGGUL Ka?


Kesian kami tengok nasib pemimpin-pemimin parti Bunga..sentimental sendiri..layan syok sendiri..mereka bajet boleh jadi ketua Pakatan...ko ingat DAP nak bagi ka?haha...kerusi pun cenonet ada hati nak jadi leader...

Ingat DAP PKR tu TUNGGUL kayu ka?nk buat logo Pakatan pun tak boleh..baru DAP berdehem terus terkucil..hilang semua idea..haha...

Kau ingat DAP nak ke?nak bawa templet perjuangan seperti BN pun DAP tak nak..nikan pula nak Jadi UMNO dalam Pakatan!!lawak wei!!!pgigrah...aku tengok Bunga ni dah macam PARTI NON GRATA pula dalam Pakatan!!!haha!

2 comments:

Ted Manoff said...

Cherita Pak Pandir bila anak mati: Mak Andeh oi..anak kita tidur lena...

Anonymous said...

syok nye kata kat orang

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA