networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, April 10, 2017

Kenyataan Tukang Masak Veteran Chef Wan Hanya PENGAMPU DAP Bukan Mewakili Rakyat Malaysia...


Kami baru baca statement tukang masak veteran yang memuji kebesaran DAP di Pulau Pinang seolah-olah Kerajaan BN tiada langsung jasa kepada dirinya...

Kenyataan tersebut kami sifatkan sebagai pengampu kepimpinan DAP sahaja...jika tukang masak kita ada Chef Wan untuk mengampu pembangkang...kalau pelakon kita ada Ahmad Ideham yang sekarang tengah melariskan jualan filem yang memaparkan perempuan tongek atas motor..langsung tak peka kehendak Islam...dosa perempuan tu sahamnya akan masuk ke Ahmad Idham juga..

Abaikan jer kenyataan Chef Wan tu...dia kat negara kita ni bukan penting pun..hanya memasak dan popular kat TV jer..yang engkorang nak puji Chef Wan tu ko pernah rasa ke masakan dia?setakat tengok rakaman resepi masakan baik tak payah..kalau dia xde pn ramai lagi tukang masak kita boleh tengok...

Chef Wan ni macam F1 juga..ada tak tak untung..tak ada pun tak rugi..bagi kami kalau di pilih Chef wan atau kedai mamak..kami akan pilih kedai mamak..

Kedai mamak lebih banyak unsur perpaduan..menyatukan bangsa..peminat bola semua berkumpul MENYU, Liverpool dll..layan bola sama2..ni Chef Wan..makan dia pun aku tak pernah rasa..dengar dia berceloteh gosip sana sini..

Level chef wan sama saja dengan Mahacai-mahacai pembangkang yang lain..rakyat Malaysia lebih memerlukan Kedai mamak daripada tukang masak veteran chef wan..

Kenapa Che Wan tak sebut negeri dia selalu banjir..banyak tanah Melayu dah kena ambil..dan macam2 lagi masalah..orang Penang tahulah...takkan Chef tak tahu yang CM Penang dalam siasatan kes rasuah banglo kot?mcm tu kata bagus? Bawah ni bagus ke?



HIDUP KEDAI MAMAK 1 MALAYSIA!!

PAKAI BAJU PUN ADA LOGO NEGARA..CHEF WAN ADO???

1 comment:

Anonymous said...

Dia dengaq drebar teksi punya cerita dia dah boleh bagi komen baguih punya DAP. Mau kah dia pi dengaq Ane Kampung Buah Pala punya komplen.

Itu belum lagi nelayan pantai. Dia tak rasa randuk ayaq bah. Porahhhh!
yennadey! karapoley!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA