networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 5, 2017

Mediacorp & Najip Ali Minta Maaf Perlekehkan @NajibRazak!!Mereka Lebih Mulia Daripada Puak Mahacai Di Negara Sendiri!!!


Selepas diasak oleh rakyat Malaysia akhirnya mediacorp yang berpengkalan di Singapura mengeluarkan kenyataan media memohon maaf kerana memperlekehkan Perdana Menteri Malaysia, DS Najib Razak yang disiarkan dalam rancangan Ok Chope!!!

Kami turut menyiarkan entry berkenaan kes ini di SINI..Najip Ali yang menjadi juri Maharaja Lawak Mega turut dikritik hebat kerana melampau turut serta dalam memperlekehkan YAB Perdana Menteri kita...dengar cerita Najip Ali telah digugurkan daripada menjadi juri MLM..inilah padahnya bila anda tidak menghormati negara yang memberi rezeki kepada anda...

Selepas diasak..Najip Ali memohon maaf atas insiden berkenaan..kenyataan maafnya di bawah :


Mr Najip Ali said, "Over the last few days I have reflected on the comments I made during a segment on a Channel 5 comedy show which referenced Malaysian Prime Minister Najib Razak. I realise how insensitive and callous I was. I would like to apologise unreservedly to Malaysian Prime Minister Najib Razak. I beg his forgiveness and that of my viewers and friends."

Kami melihat Mediacorp telah mengambil langkah memohon maaf..ia kes yang amat sensitif kerana anda telah memperlekehkan pemimpin kami..biarpun sudah memohon maaf ia telah meninggalkan parut di hati kami..

Najip Ali seharusnya diberi pengajaran supaya dia lebih berwaspada selepas ini..mencari rezeki di negara kami tetapi anda telah menghina pemimpin kami..

Walaupun begitu,tindakan daripada Media Singapura ini lebih baik daripada segelintir pemimpin dan penyokong pembangkang yang sentiasa memperlekehkan Perdana Menteri tanpa memohon maaf secara terbuka..

Ia lebih baik bukan..penyokong pembangkang di negara sendiri amatlah teruk perangai mereka..terlalu ujub dan takbur..belagak..

1 comment:

Anonymous said...

Malaysia perlu tegas tidak akan lagi bagi muka pada Najip Ali dan rakan2nya di Media Corp itu kerana mereka berbuat begitu dengan niat yg tak baik.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA