networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, April 26, 2017

PANAS!!!ID YES GURU DIJUAL DIPASARAN GELAP!!!MACAMANA ID BOLEH BOCOR???


Umum mengetahui setiap guru menerima sebuah henpon daripada yes berserta data 1GB simkad dan 1GB Broadband..ini bermakna setiap orang guru menerima 2GB setiap bulan secara percuma..

Namun begitu sejak ia diberi kepada guru..wujud banyak aduan daripada guru bahawa kuota hilang secara tiba-tiba walaupun guru berkenaan tidak menggunakan...

Rupa-rupanya wujud satu sindiket yang menjual id yes guru dipasaran gelap..ada sindiket menjual dengan harga murah id-id guru kepada orang awam..setiap urusan 3 id guru akan diberikan..

Soalan saya bagaimana begitu mudah id yes ini bocor dan dimanakah silapnya sehingga benda macam ini boleh dijual..kami tidak mahu menuduh mana-mana pihak..harap badan khas ditubuhkan bagi menyiasat dakwaan ini...

Tak guna kerajaan melaburkan banyak duit untuk ini tetapi ada id dijual di pasaran gelap..di bawah ini kami kongsikan printscreen penjualan id yes guru..


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA