networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 31, 2017

AKHIRNYA APEK TUA KIT SIANG BALIK GELANG PATAH..GAMBARNYA DITAMPAL DI KOTAK KURMA...KAHKAHKAH!!!

Masihkah anda ingat kes kehilangan Lim Kit Siang yang tidak balik ke parlimen Gelang Patah...kami kongsikan cerita itu di SINI...

Hari ini di bulan mulia bulan Ramadan dikhabarkan Apek Kit Siang telah balik ke kawasan Gelang Patah...hasil maklumat yang kami terima memang benar Apek Kit Siang telah pulang...

Gambar si apek tua Kit Siang ditampal kemas di kotak kurma yang diedar di sekitar Gelang Patang...haha!!

Pengundi Gelang Patah kena main sahaja dengan situa kutuk ni..lepas menang PRU 13 yang lalu jarang ada di kawasan..bila nak raya bagi kurma..apa dia ingat dengan kurma boleh jadi syarat sah seorang ahli parlimen ka??

Ini realiti pemimpin DAP..mereka bukannya buat kerja membantu rakyat..yang mereka tahu berpolitik supaya membenci MELAYU UMNO!!


1 comment:

Anonymous said...

Kit Sial dulu, kini dan selamanya..Melayu jangan kena tipu.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA