networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, May 24, 2017

Bonus 2 Bulan Setengah..Angkuh Sungguh Azmin!!!Rakyat Perlu Buka Mata..


Kami tahu ramai kakitangan negeri Selangor gembira..maklumlah dapat bonus 2 bulan setengah..gembiranya rakyat Selangor..gembira lagi Azmin..gajinya RM 29K Lebih kurang..bonus sahaja dekat RM 73K..TAMBAHKAN RM 102K lebih kurang...

Kakitangan pusat..memang kecil RM 500..dari bawah sampai ke atas semua RM 500...yang bawah layak dpt BR1M...

KALAU AKU MB PUN AKU MCM AZMIN..BAGI 3 BULAN GAJI..MAKIN BANYAK BONUS..MAKIN BANYAKLAH BONUS AKU DAPAT...

Tapi Najib..yang kita kenali..dia memang banyak ambil keputusan yang tidak popular tetapi dia banyak membela orang bawahan...yang tak kerja kerajaan pn dapat BR1M...tapi Azmin..mak cik jual nasi lemak xdapat bonus...

Licik permainan Azmin..kan?

5 comments:

Anonymous said...

Ade unsur2 sakit hati dlm diri ko bang..bawk2 la bertaubat

Hidup Selangor said...

angkuh tidaknya bukan isu.

isunya Selangor blh buat dn betul2 buat.

memang perlu angkuh dgn musuh

itu satu cabaran kpd negeri2 umno dan pas.

sila tunjuk prestasi sebaik Selangor.

pas yg memegang2 jawatan di Selangor
pun tkmo letak jwatan.. persetankan lah
hadi kt marang tu yg tak tau apa selain
dpd mengikut nafsu dungu nya musuh sana
sini kecuali umno.

kluangman said...

Azmin tak ada pak arab

Anonymous said...

Projek rumah rakyat yg lebih penting tak buat. Duit rakyat diperhabis untuk gaji dan bonus kakitangan sahaja. Tak betul tu.

JawaHill PM said...

Alhamdulillah dah mb nk kasi bonus dua bulan setengah ...rasanya mike ni kerja swasta kut kalu kerja gomen tentu mike senyap tak gitu tuan.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA