networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Monday, May 1, 2017

GST - Akhirnya Rakyat & Pembangkang Terima Idea Tidak Popular @NajibRazak..


GST..rakyat sebenarnya dah lama tertipu dengan pembangkang..kerajaan buat GST sudah kaji kesan baik buruk..kalau tidak takkanlah negara luar nak tiru dan banyak negara luar dah buat..

Psst...YB PEMBANGKANG pun setuju dengan GST tau..yang bodoh bingai tak setuju ni peniaga DAP saja tak boleh nak kelepet duit..

Dah xde dah perhimpunan anti GST..sbb semua dah setuju..moralnya NAJIB dah buat benda baik untuk rakyat..kalau tidak takkan pembangkang pn setuju..ye dak?

Najib ni berfikiran jauh kehadapan..dia sanggup buat keputusan tidak popular demi kepentingan ekonomi negara..kita tengok sajalah berapa banyak pelaburan negara luar masuk..

Pembangkang memang dari dulu akan cuba membangangkan rakyat..semua pelaburan masuk dikatakan Najib jual negara...hello pelaburan luar datang Malaysia ni bukan baru..zaman dulu boleh je korang terima..masa Zaman Tun..semua setuju..semua kata bagus..dicanangnya dulu FDI..sekarang situa kutuk tu dah bersara dia kata pula pelaburan luar xbagus..

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA