networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, July 19, 2017

AKSI AZMIN POTONG REBEN SANGAT LUCU!!JANGAN MAIN POLITIK PULA BILA TAK SIAP AZMIN WOI!!!


Selepas puas mencari kelemahan #MRT tapi tak jumpa...akhirnya Azmin jumpa idea baru untuk bantu rakyat Selangor..persimpangan bertingkat..bagus..projek memberi keselesaan kepada rakyat..kita kena puji..

Harapnya tak delah projek ni macam projek mi segera dan sekadar projek batu asas..sekadar gunting reben tapi tak siap-siap..bila dah gagal..mulalah bermain politik kata kerajaan pusat tak bantu..

Tengok jer macamana kes jambatan bawah laut Pulau Pinang..sampai kesudah tak siap..mulalah bermain politik murahan..

Bukan bermakna bila kami puji semuanya baik..adegan aksi Azmin memotong reben ini nampak sangat lucu tahap maksima..seperti dia ghairah untuk mencari idea agar nampak masih diperlukan...

Apapun syabas..jangan bodohkan diri anda dengan memotong REBEN sepanjang-panjangnua Azmin oi..

Jangan lupa buat pintu gerbang banyak-banyak...haha!!!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA