networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Friday, August 4, 2017

Akhirnya @Limkitsiang Akur..Mungkin Tidak Pertahankan Gelang Patah!!!

Rujuk Artikel SINI
Nampak gayanya Lim Kit Siang god father DAP memberi signal bahawa dia bakal tidak mempertahankan parlimen Gelang Patah yang telah dimenanginya pada PRU 13 yang lalu..

Sepanjang tempoh ini..Kit Siang gagal menjadi pemimpin yang membela rakyat..jarang balik kawasan dan jenguk rakyat di Gelang Patah membuatkan rakyat Gelang Patah berang..

Kerana tidak puas hati baner Kit Siang dimana digantung sekitar bandar Gelang Patah..rakyat betul-betul tertipu..usia yang sudah tua hanya tahu bermain politik membuatkan rakyat meluat..


Terkini..gambar screenshot Pendaftaran IC Kit Siang di laman SPR menunjukkan dia telah berpindah ke parlimen Tanjung dan DUN Komtar..patutlah selama ni orang Gelang Patah cari dia tak jumpa..rupanya dah pindah..


Eloklah Kit Siang berambus..bukan jalankan tugas pun..Bye2..Unc Lim!!!haha!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA