networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, August 1, 2017

Pemimpin DAP @TeoNieChing Gesa @Zahid_Hamidi Minta Maaf Sebarkan Foto IC Mahathir..Lawak Bodo Apa Kau Buat Ni???


Pemimpin DAP dari Johor mempertikaikan Timbalan Perdana Menteri, DS Zahid Hamidi yang menceritakan latar belakang Mahathir yang berasal dari India..

Pemimpin pembangkang yang kita kenal memang begiti..dahulu mereka juga yang mengutuk Mahathir Pandi Kuty dan bermacam-macam hinaan..

Bila Zahid Hamidi ceritakan perkara ini mereka kata salah pula..walhal Ketua Umum KETUM Nuar Brahim juga pernah mencerca keturunan Mahathir dan anak beranaknya.

Ketika itu penyokong pembangkang bertempik dan sorak kegembiraan...sekarang ini pemimpin DAP dari Johor pula gesa Zahid berehat..

Haiya..ini perempuan serupa ludah muka sendiri..sendiri kata tarak boleh dedah identiti orang tetapi dia pula ambil kesempatan..

Bawah ini kes terbaru..pemimpin DAP Kulai ini telah salahguna kuasa dengan mengambil data dan alamat orang awam untuk memberi surat khabar propaganda DAP...dia MP Kulai..tapi hantarnya ke kawasan Bandar Tenggara..kalau dapat kat aku sudah lama aku bakar..haha!!

Apa dia fikir rakyat gembira dengan sikap anda?menggunakan alamat untuk tujuan parti yang zalim?

Sebelum you suruh Zahid berehat adalah lebih elok suruh Guan Eng dan Papa dia berehat..anak ada kes mahkamah..si papa pula sudah tua..eloklah berehat...No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA