networkedblogs

Bersahabat..

VIDEO VIRAL MERDEKA KE-60

Thursday, August 31, 2017

@SyedSaddiq Awat Hang Bodoh Sangat???


Setakat level pendebat terbaik belum tentu menunjukkan anda pandai..anda hanya pandai berdebat tetapi dalam politik anda sebenarnya bodoh Syed Saddiq..

Jika tidak ada isu baik diam-diam..fikirkan macamana nak buat program supaya kerusi boleh terbang lagi..

Apa ke banggangnya awok ni Syed Saddiq...Bola Sepak itu memang ibu segala pingat emas..maknanya nilai sentimental lebih tinggi..keutamaan...

Kebodohan Syed ni boleh pula hendak digugurkan label ibu pingat tu..bodo apa kau ni buat?

Kau pernah jumpa tak perkataan Ibu Pejabat, Ibu Negeri, Ibu Negara?kalau ikut logik andmgugurkan sahaja ibu pejabat pejabat lain pn berfungsi juga..gugurkan ibu negeri dan ibu negara...tempat lain pun membangun juga..haha!!ke kau dah lupa sebab otak dah jadi benak asik cari salah Najib saja???

Macam ni level ketua armada..setakat duduk dalam jamban bolehlah..macam tong sampah..lebih elok tutup..bila buka bau busuk pula keluar...

Simpan sikit bodoh tu!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA