networkedblogs

Bersahabat..

BUAL BICARA #UMNO71 BERSAMA TAN SRI ANNUAR MUSA

Sunday, August 13, 2017

VIDEO Panas!!!Program Nothing To Hide Huru Hara Ketika Mahathir Jawab Peristiwa Memali..Penganjur Gagal Kawal Dewan!!!


Nampaknya tidak ada apa lagi mahu diselindungkan oleh Mahathir dan kuncu-kuncunya..Program nothing to hide 2 yang dikecohkan oleh pencacai Mahathir kononnya mahathir berani menjawab segala isu bertukar ganas..

Insiden berkenaan bermula ketika Mahathir cuba menjawab insiden memali yang mempertahankan tindakan polis mengikut SOP..

Daripada video yang disebarkan terdapat sekurang-kuranya 2 suar dibaling ke dalam dewan Raja Muda Musa di Kompleks Belia dan Kebudayaan, Shah Alam..

Jumlah yang cedera tidak diketahui..sebelum program berlangsung penyokong Nothing To Hide dari Armada membuat provokasi dan menghina penyokong dan pemimpin Barisan Nasional kerana tidak menghantar wakil untuk mendengar penjelasan Mahathir tentang apa sahaja isu..

Dari awal lagi BN malas nak layan program buang masa ni..ternyata jangkaan kami tepat...ia nya program sia-sia..

Penganjur Armada ternyata gagal mengawal emosi penyokong yang majoritinya penyokong Pakatan Harapan..

Program berkenaan dihentikan dan kami sifatkan ia program sia-sia..nampaknya masih ada pihak tidak berkenan kehadiran Mahathir dalam pakatan..

Nanti nak salahkan UMNO lah tu..tengok sahajalah nanti!!!

Video aksi kekecohan bermula ketika Mahathir jawab isu memali..KLIK SINI

Video aksi baling kerusi Nothing to Hide 2 SINI

2 comments:

Tanah Melayu Kini said...

Nak jerat najib..
Sekali jerat jerut tuannya..

المثالية للتنظيف said...



شركة المثالية للتنظيف الشركة الرائدة لجميع خدمات التنظيف بالمنطقة الشرقية - خبراء النظافة الشاملة - خبرة 23 عاما تستطيعون من خلال المثالية للتنظيف الحصول علي افضل خدمات التنظيف ومكافحة الحشرات للمنازل والشقق والفلل والمجالس والمفروشات بجميع مدن ومحافظات المنطقة الشرقية بالمملكة العربية السعودية فتقدم شركة المثالية للنظافة كل ما ليديها من امكانيات وخبرات لخدمة عملائها فهي حقا افضل شركة تنظيف بالمملكة وتوفر لعملاها الخدمات بجميع المحافظات فتوفر

شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالخبر

شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالاحساء

وتستطيعون ايضا الحصول علي تنظيف شاملة مع التعقيم والتلميع وابادة الحشراتبجودة ودقة مثالية واسعار رخيصة مع شركة تنظيف منازل بالاحساء المتخصصة في خدمة عملائها بالاحساء علي اكمل وجة

شركة تنظيف منازل بالاحساء
شركة تنظيف بالاحساء

شركة المثالية للتنظيف بالاحساء

تواصلوا معنا لمعرفة اسعار المثالية للتنظيف بالمنطقة الشرقية وخدماتها المتميزة

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA