networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, September 24, 2017

Aik @RafiziRamli Tak Setle Lagi Kes Saman RM300,000???Mana Duit Derma RM1.5 juta Tu??


Rafizi buat lawak apa pula kali ni..tersebar luar surat penyata mahkamah yang mendakwa dirinya bakal diisytihar muflis kerana kegagalannya membayar saman berjumlah lingkungan RM 300,000..

Penyata mahkamah tersebut dikeluarkan ekoran kes saman fitnah yang dilakukan oleh Rafizi terhadap Pengerusi NFCorp sebagai Ex-Parte bersama-sama dengan syarikat NFCorp Sdn. Bhd.

Yang menghairankan kita Rafizi tempoh hari ada membuat kutipan derma yang mana jumlah kutipan melebihi 5 kali ganda..yang di minta RM300,000 tetapi dikhabarkan kutipan berjaya diperolehi sebanyak RM 1,500,000...

Dana derma tersebut telah dimasukkan kedalam syarikat invoke miliknya..

Soalnya dana sudah dapat..kenapa tidak selesai lagi kes ini?tindakan ini telah menimbulkan kemarahan pemimpin PKR yang mana Latipah Koya ada menpersoalkan kredibiliti dan kejujuran rafizi menerusi akaun facebooknya..


Kami dah kata dari awal..Rafizi ni ibarat orang yang kentut..sebelum orang tuduh dia kentut..dia tuduh orang dulu..kalau dah namanya penipu cilok ikut mana pun akan terkantoi juga..

Sebelum ini bukan main lantang lagi tuduh lembu nfc..rosmah cincin..Najib 1MDB...tup..tup...diri sendiri kantoi...haha!!!

Padan muka!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA