networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, September 24, 2017

Geng Surau Putrajaya Bagi Amaran Kepada Penganjur Festival Arak & LGBT!!Puji Tindakan Tegas Kerajaan Batal Program Sesat!


Sedang tersebar di media sosial video ucapan Ustaz Ahmad Dasuki mengkritik pihak pembangkang yang memperjuangkan penganjuran festival arak yang dirancang akan dilaksanakan di ibu kota..

Pihak DBKL telah membatalkan penganjuran ini yang mana telah menaikkan kemarahan pemimpin-pemimpin pembangkang..

Ust Ahmad Dasuki amat berpengaruh dalam kalangan di surau-surau..Ustaz Ahmad Dasuki telah memuji tindakan kerajaan yang menghalang pesta arak yang mana menurutnya didalangi oleh pemimpin pembangkang..


Pemimpin DAP antara yang tidak berpuas hati dengan pembatalan ini..lantak koranglah nak kata apa...yang penting dalam menegakkan syiar Islam perkara haram kita kena cegah...

Presiden MCA, DS Liow Tiong Lai juga bersetuju pembatalan pesta berkenaan atas faktor keselamatan...

Kami tunggu juga apa pula kata Mahathir tentang pembatalan pesta arak ini..manalah tau dia boleh nasihatkan anak-anaknya supaya tidak terlibat dengan sebarang bentuk urus niaga arak dan LGBT..heh!

Daripada DAP sibuk hal arak lebih elok setlekan masalah banjir di Pulau Pinang..rakyat Pulau Pinang sedang sengsara..banyak harta benda mereka rosak..pemimpin pula sibuk pesta arak...isk3!!!


1 comment:

Anonymous said...

Difahamkan semalam seorg young chinese lady, 27 tahun mati kemalangan ketika memandu dlm keadaan mabuk. Malapetaka dan bencana buat dap. Kita bernasib baik kerana kemalangan itu tidak melibatkan org awam. Harap kerajaan dapat haramkan arak kerana tiada faedah darinya... Don't drink and drive!!!!!!!

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA