networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, September 2, 2017

Zairil Pertikaikan Penjualan Tiket Sukan SEA..Lebih Baik Anda Diam!!!Sila Letak Jawatan Presiden Persatuan Bola Sepak Pulau Pinang!!!


Nampaknya Presiden Persatuan Bola Sepak Pulau Pinang, Zairil Khir Johari cuba menjadi hero rakyat dengan mempersoalkan penjualan tiket Sukan SEA..Bab penjualan tiket sukan SEA KBS atau KJ kena jawab mengapa pilih syarikat yang tidak berpengalaman..orang tanya kita kena jawab...bagi rakyat tahu situasi sebenar..

Sekarang kita pula tanya Presiden FAP..

Apa pula kriteria pemilihan Zairil Khir Johari dilantik sebagai Presiden Bola Sepak Pulau Pinang..sedangkan dia memang tidak berpengalaman langsung dalam bidang bola sepak..melingkup Pulau Pinang dibuatnya..jika anda beri alasan Pulau Pinamg memang sudah melingkup sebelum anda ambil alih..mengapa tiada perubahan langsung selepas anda ambil alih?

Kami tahu pemilihan anda disebabkan mendapat sokongan daripada 21 orang perwakilan yang hadir pada kongres luar biasa FAP..malang sungguh..bila 21 orang itu gagal memilih calon yang dedikasi dan berjiwa bola sepak..seolah-olah tiada langsung calon lain yang berwibawa..

Gambar Hiase...

Kami tidak berminat dengan hal moral anda..cumanya sebagai peminat bola sepak..bagi kami anda telah gagal membawa perubahan dalam Bola Sepak Pulau Pinang..anda telah memghancurkan Bola Sepak Pulau Pinang..


Penyokong telah mendesak anda supaya berundur..sekarang sudah hampir penghujung musim..Pulau Pinang sudah hampir tersungkur ke Liga Perdana..jadi saranan kami..sila berambus dan letak jawatan..jangan jadi orang yang berlagak pandai cuba menjadi hero dalam Bola Sepak!!!


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA