networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, October 24, 2017

Kerajaan DAP Penang Berdolak Dalih ISU Tanah Runtuh..SUDAH Langgar Arahan JAS Salahkan Pula Pembinaan TAR COLLEGE!!!Sekarang Siapa Yang Gila??


Seperti sudah dijangka kerajaan DAP Guan Eng akan mencari apa sahaja alasan untuk menutup kelemahan diri sendiri..

Ekoran kejadian tanah runtuh di Tanjung Bungah..11 orang maut..apa yang dilakukan kerajaan megeri sekarang ini adalah cuba mencari jalan untuk mengelak daripada dipertanggungjawabkan atas kejadian tersebut..


Sebelum ini tersebar gambar surat penolakan kelulusan projek berkenaan oleh JAS Pulau Pinang atas alasan berdekatan dengan kawasan kuari..

Mereka bukan tidak tahu yang projek tersebut telah melanggar undang-undang kerana Pihak Jabatan Alam Sekitar bertanggungjawab menentukan projek berkenaan selamat dan boleh diteruskan..

Hari ini Datuk Bandar Majlis Bandaraya Pulau Pinang (MBPP), Dato Maimunah Mohd Shariff cuba menyalahkan pihak JAS kerana telah meluluskan dua projek berhampiran kawasan tersebut..

Orang kalau dah kantoi..merekan akan cari segala cara untuk melepaskan diri..cuba menyalahkan Kolej TAR yang dibina dalam radius kurang 1KM..

TAR Kolej hanyalah berketinggian 5 tingkat tetapi projek rumah mampu milik kerajaan DAP setinggi 50 tingkat..beza 45 tingkat..

Apa yang Dato' Maimunah cakap tidak lebih hanya untuk menjaga kepentingan bossnya..JAS sudah batalkan projek berkenaan kerana berdekatan kuari yang mana kuari tersebu diletupkan 2 kali sebulan..

Anda boleh lihat sendiri lokasi TAR College dan rumah mampu milik DAP..Sudah terang yang lokasi tersebut amat berhampiran dengan cerun curam..


DAP Penang..anda Check Mate...persoalan perlu dijawab dengan jawapan bukan mengalih isu dengan mempertikaikan pembinaan kolej TAR yang jauh dan lebih rendah..

Sudah tiba Guan Eng letak jawatan..sudah terlalu banyak kelemahan didedahkan..cukuplah..INIKALI KITA TUKAR PENANG!!!

INI SUDAH GILA!!!MABUK BOLEH BAIKM.ORANG GILA TAK ADA UBAT!!!KAHKAHKAH!!!



Nak bukti lagi?lihat video di bawah..pembinaan projek tersebut sungguh hampir dengan cerun bukit...LU MEMANG GILA!!!


1 comment:

Esa Adam said...

Itu sebab kerajaan Dap suka melantik pegawai kerajaan wanita kerana senang dimanipulasi oleh pig pig dap ni.

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA