networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, October 17, 2017

Pemuda Kata Sultan Johor Tin Kosong..Jangan Kurang Hajar!!!


Syapik Hassan...sapa kenal kirim salam sayang kat dia..pesan kt dia diam lebih baik daripada berkata-kata..jangan berfikiran kolot..

Najis mughalazah sekalipun kalau kau tak nampak jangan biarkan diri anda diselebungi was-was...duit kau pegang pulak..xde ke nak cakap ada unsur najis mughalazah?fahami Islam sebelum berkata2 tentang Islam apatah lagi memburuk-burukkan orang lain dengan menggunakan agama...

Ni nasihat ambo..memandangkan hamba Allah ni berkata di media sosial..kita balas dimedia sosial...

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA