networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Thursday, October 19, 2017

Portal Sensasi Indonesia Kutuk Tindakan Mahathir Label Orang Bugis Penyamun, Perompak & Pencuri!!!


Tindakan Mahathir menghalau YAB Perdana Menteri, DS Najib Razak dari negara Malaysia kerana mempunyai darah Bugis telah mendapat kecaman dunia..

Portal-portal popular Indonesia mengecam tindakan bodoh Mahathir yang menggelar kaum Bugis sebagai pencuri, penyamun dan perompak..

Nampaknya Mahathir merupakan seorang liabiliti buat Pakatan Pembangkang..kerana tiada modal dia sentuh latar belakang DS Najib walhal Najib langsung tidak buat apa-apa pub terhadapnya..

Dalam satu kenyataan, DS Najib memaafkan orang yang menghinanya..inilah keperibadian mulia Perdana Menteri kita..

1 comment:

Anonymous said...

Madey ada banyak maksud tersirat.. Bila dia melaung menghina suku bugis, yg tersuratnya dia menghina najib.. Ttp yg tersiratnya dia ibarat memukul anak menyindir menantu.. Ada sultan yg lebih sinonim dgn "lanun bugis" yg madey maksudkan itu ttp nak sound tak berani maka di cacinya najib..

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA