networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Monday, November 6, 2017

"KEPALA BAPAK KAU!" PADAN MUKA!!ASYIK NAK BODOHKAN ORANG SAJA...


Sikap pakatan pembangkang yang bodoh dan sentiasa mencari salah kerajaan akhirnya dijawab pedas oleh Perdana Menteri sendiri..

Sebelum ini pakatan pembangkang bermaharajalela memburuk-burukkan kerajaan yang menjalinkan kerjasama dengan negara China..

Mungkin agaknya sudah terlalu marah dengan sikap pembangkang yang kurang hajar..akhirnya DS Najib menggunakan bahasa sedikit ganas "Kepala Bapak Kau!" Ketika berucap di dewan Wisma MCA di Kuala Lumpur ketika berucap merasmikan Perhimpunan Agung MCA kelmarin..

Padanlah muka pemimpin pembangkang..jika kami bukan sahaja kepala bapak..segala bapak haram jadah patut diberikan..

Apa tidaknya...kerajaan bersusah payah membawa pelabur dari China untuk kemajuan negara dengan mudah sahaja pembangkang mengatakan Malaysia telah dijual kepada China..

DS Najib merujuk kepada projek Syarikat China di Kuantan Industrial Park, dan Forest City..

Menurut Najib "Mereka (pembangkang) mengancam untuk mengubah segala-galanya (apabila mereka menang), mengatakan bahawa kami telah menjial kedaulatan kita. Apa kedaulatan? Kepala bapak kau!!"


Dalam majlis berkenaan, turut hadir Presiden MCA, DS Liow Tiong Lai dan Timbalannya, DS Wee Ka Siong kepimpinan parti MCA..

Pakatan pembangkap selayaknya dihina kerana sikap mereka yang bermuka-muka dan kurang hajar tanpa menjaga sensitiviti rakyat Malaysia..

Bukan itu sahaja, pakatan juga akan menangguhkan pelaksanaan Projek Landasan Kereta Api Pantai Timur (ECRL) yang dibiayai Beijing sehingga kajian semula manfaat kos dan potensi ekonomi selesai..

Semua yang dilakukan kerajaan mahu membangunkan negara dengan arus kemajuan..tetapi di pihak pembangkang..mereka hanya tahu komplain dan mencari salah kerajaan..semua komplain mereka hanyalah bersifat jahat mahu menjahanamkan usaha kerajaan..


3 comments:

Cik Minah said...

Memang kamu semua bodoh, cakaplah KEPALA BAPAK,
bertambah-tambah bodoh!!!!!!!

Anonymous said...

BERSATU rengit
Pandai cakap je umno
Habuk terabur

Anonymous said...

BUKAN bodoh tu Pandir
Pakpandir cakap mulut longkang

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA