networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Sunday, January 14, 2018

Apakah Benar Mahathir Agen Sulit UMNO Menjahanamkan Pakatan Pro DAP???



Firasat kecil aku mengatakan Mahathir ni agen sulit UMNO yang dihantar untuk mengucar kacirkan Pakatan Harapan..

Sebelum ini Mahathir kata tol harga berpatutan..buat penat saja pakatan pasang impian menipu nak mansuhkan tol..

Kali ini Mahathir cetus kontroversi dengan mengeluarkan kenyataan penjawat awam akan bekerja 6 hari seminggu..pastinya penjawat awam akan marah kerana cuti rehat mereka diambil kerana dasar Mahathir jika Pakatan Harapan memerintah...

DAP mahu kurangkan pekerja kakitangan awam..tapi Mahathir suruh tambah waktu kerja..sudah tentu gaji pun akan bertambah..

Kalau korang nak percaya aku xpe..xnak percaya pun aku tak rugi apa...

Apa yang Mahathir lakukan sekarang ini banyak kepada kerja-kerja bagi backfire kepada kem Pakatan...Mahathir kita kenal dia bijak atur strategi..

Strategi menyusup ke kem pembangkang dan menjadi ketua merupakan strategi yang rumit..kerana dia perlu meyakinkan musuh sebelum musuh boleh terima dia sebagai general perang..

Apapun dengan kemasukan Mahathir ke dalam Pakatan..mereka sudah hilang undi PAS dan kini masing-masing terancam..PKR dan PAN tak yakin mereka mampu menang tanpa bantuan PAS...

Kita tengok nanti apa kesudahannya..jika Mahathir lakukan ini semata-mata mahu hancurkan pakatan jahanam..kami respect dia dan selayaknya dia digelar negarawan ulung!!

1 comment:

Anonymous said...

Jangan mimpi disiang hari lah tuan, "The GodFather of All Corruption" in Malaysia ni adalah Trillionaire yang mempunyai Kilang Arak, Tokey Judi, mau dia buat kebajikan kejalan Allah?

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA