networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Friday, February 23, 2018

Air Asia X Untung Besar!!Bukti Ekonomi Kukuh..Mahathir Pun Mampu Naik Private Jet Tau!!!


Wow!!Syarikat Air Asia X yang menawarkan penerbangan jarak jauh mendapat keuntungan dua kali ganda..

Ini menunjukkan betapa konsistennya dan baiknya ekonomi negara kita..penerbangan Air Asia X bukanlah seperti penerbangan tambang murah yang ditawarkan Air Asia..tetapi ia lebih kepada ekslusif dan jarak jauh..

Ia bukanlah syarikat yang menawarkan produk yang diperlukan rakyat setiap masa..jadi peningkatan keuntungan ini menunjukkan terdapat peningkatan permintaan...

Tuduhan pakatoon nirojim yang mengatakan Malaysia hampir bankrup hanyalah tohmahan sesat dan bodoh yang berniat mahu manipu rakyat demi kepentingan politik murahan mereka..

Negara kita mempunyai ekonomi yang kukuh..jika tidak masakan Mahathir yang sudah tua mampu naik Provate Jet kemana sahaja lokasi dia nak pergi..

Lihat bawah ni keratan akhbar tentang peningkatan keuntungan Syarikat Air Asia X..


1 comment:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA