networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Tuesday, February 13, 2018

ANCAMAN DAP..MENOLAK JAWATAN PERDANA MENTERI HANYA TIPU HELAH SAJA..MEREKA ADA MAJORITI DALAM PAKATAN..MACAM-MACAM MEREKA BOLEH LAKUKAN!!! #SELAMATKANMALAYSIA!!


Macai dedak pakatan dahulu sebilangan besarnya menyokong Barisan Nasional..penyokong PKR..Bunga Raya semuanya mengutuk DAP sebagai parti bangsat ketika itu...mereka mendakwa DAP ini adalah bapak segala perpecahan kaum dan mampu mengugat keamanan negara..semua ini adalah dakwaan oleh penyokong-penyokong kuat Mahathir ketika dia masih lagi menjadi Perdana Menteri...kita pula masih istiqomah menolak DAP dan sekutunya!

Malangnya hari ini, perkataan bangsat yang penuh penghinaan itu hanyalah sandiwara belaka..semuanya bermula ketika Mahathir melihat ketegasan DS Najib Razak yang tidak langsung tunduk dengan desakan dan permintaannya..ia turut diakui oleh YAB Perdana Menteri kita sendiri...

Apabila melihat Najib sukar untuk ditundukkan maka Mahathir tidak ada pilihan lain melainkan berstubuh dengan kekasih haramnya iaitu DAP..

Selepas persetubuhan itu dilakukan diatas katil Pakatan Harapan maka dia pula mahu memperbodohkan orang lain bahawa DAP seorang yang mulia..maklum sahajalah kekasih baru..

Kita pula dipihak Barisan Nasional perlu akui bahawa Mahathir telah tersesat dan biarkan dia dan macainya diperbodohkan DAP yang sungguh teruk..

Macai bermati-matian mahu menafikan bahawa jika Pakatan menang DAP akan berkuasa..sekadar beri alasan DAP menolak jawatan Perdana Menteri bukan bererti DAP bodoh..mereka ada nombor dan bilangan mereka ramai dalam kalangan Pakatan Harapan..

Sekarang ini memanglah kita lihat mereka ini seperti budak bodoh yang ternat akal..ikut sahaja gameplan Mahathir..dalam masa yang sama pemimpin DAP sibuk dengan kes rasuah mereka..kebangsatan dan kezaliman DAP sudah terbukti apabila hancur negeri Pulau Pinang dijahanamkan Guan Eng...Musibah datang bertali arus..bukit ditarah..terowong pula dijadikan alasan mahu sakau duit rakyat..

Kemudian tuduh BN pula kerana menganggu kerja mereka..bangsatnya mereka..bila mereka menyerang pemimpin BN tidak pula mereka fikir ahli keluarga dan keselamatan pemimpin kita..bila tang mereka diserang wujud pula kenyataan jangan usik keluarga mereka..haha!!

Saksikan video padu di bawah ini bahawa memilih DAP adalah amat bahaya sekali kerana mereka mempunyai nombor dan majoriti dalam Pakatan...jangan gadaikan negara tercinta ini..kita tidak mau melihat nasib Melayu jadi seperti Singapura...


No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA