networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Saturday, February 3, 2018

Belum Apa-Apa AZMIN & PAN Sudah Bercakaran Rebut Kerusi..Kahkahkah!!!


Pakatan Harapan nampaknya masih gagal menyelesaikan kes pembahagian kerusi sesama mereka..

Sebelum ini Parti Bunga Mahathir berteriak dengan PKR dalam satu konvensyen kerana tidak berpuas hati dengan PKR..ketika itu Wan Azizah dapat malu besar kerana diherdik oleh penyokong Mahathir..

Kali ini PAN yang juga anak angkat DAP mengutuk Azmin sebagai badut kerana tidak menjelaskan secara terperinci tentang pembahagian kerusi di Selangor..

Menurut PAN, Azmin telah bermesyuarat tanpa pengetahuan PAN..


Azmin pula membalas mereka tidak pernah bermesyuarat pembahagian kerusi..yang ada pun hanya gerak kerja PRU 14..Azmin mengelar AMANAH tidak AMANAH..haha!

Mana satu betul pun kita tak tahu..yang penting kita dapat tengok gerak kerja pakatan harapan semakin serabut..pembahagian kerusi pun gagal diselesaikan sejak sekian lama..

Terdahulu semasa PRN Sarawak dimana DAP dan PKR bercakaran kerana pembahagian kerusi..hasilnya Pakatan kalah teruk..

Kita biarkan saja mereka bergaduh..rakyat nampak siapa bodoh..PAN ni parti sampah saja..parti yang dibuang PAS..jangan nak mintak lebih-lebih..

DAP juga senyap..tak nak campur..yang bodonya parti PKR PPBM dan PAN..asyik berebut kerusi saja..

PKR PPBM PAN beranilah gaduh sama sendiri..cuba usik DAP comfem takut punya..DAP sekarang pun tengah pening kes terowong dasar laut..dengar khabar Kit Siang akan berambus dari Gelang Patah..

Patutlah mereka mahu PRU cepat sebab takut keretakan mereka makin parah..semua ini PM kita tahu..sebab itu dia tengah cari ilham dan tunggu waktu sesuai...bila LGE kena tiaw dengan SPRM..parti konponen PAKATAN bergaduh sama sendiri..baru kita buat PRU..comfem BN menang besar...

Anwar keluar penjara Pakatan tetap pembangkang..Mahathir pula tak dapat apa yang dia hajati..kesian!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA