networkedblogs

Bersahabat..

MALAYSIA AMAN TANPA DAP!!!

Wednesday, February 14, 2018

DAP SEMAKIN KURANG HAJAR!!!MENGHINA KEMATIAN PEMIMPIN ISLAM!!!


Majer kayu zaidi semakin kurang hajar dan biadap selepas dilantik sebagai pegawai penerangan Ketua Menteri Pulau Pinang..

Kebiadapan Mejar Zaidi terbukti apabila tersebar satu printscreen yang menghina kematian seorang pemimpin Islam UMNO, Ahli Parlimen Paya Besar, Datuk Seri Abdul Manan Ismail..

Mejar Zaidi menulis "Innalillahi Wainna Ilaihi Raajiun, Lagi seorang meninggal dalam keadaan sedang menyokong pemerintah yang zalim dan merompak duit rakyat berpuluh-puluh billion, agak2 kesyurga atau keneraka? kepada semua manusia ambillah iktibar..mati boleh berlaku bila2 masa..bertaubatlah segera sebelum terlambat"

Sungguh kurang hajar dan biadap..langsung tidak menjaga sensitiviti ahli keluarga arwah..inilah asuhan DAP..kita pun tak tahu yang DS Najib merompak atau tidak..Mejar kayu dah jatuh hukum bersalah..tak takut hukum Allah SWT langsung..fitnah sesuka hari..

Nanti kau mati suruhlah pemimpin DAP uruskan..bingai!

Agaknya Mejar ni bodo tolol..dia tak tahu Kit siang dan Guan Eng yang dia sembah tu masuk mana bila mati nanti...

Jangan kerana DAP kau hina umat Islam..bangsat!

No comments:

ARTIKEL TERDAHULU

NOTIS & PENAFIAN

Sebarang maklumat yang hendak dikongsikan boleh email terus kepada aku di harapanesok@gmail.com.

Artikel yang dipaparkan di blog ini adalah luahan hati aku selaku rakyat Malaysia yang bebas bersuara yang tiada kaitan dengan mana-mana organisasi.

Korang diingatkan supaya tidak membaca artikel di blog ini jika tidak mahu rasa sakit hati, makan hati dan kecelaruan emosi. Jika berlaku perkara yang tidak diingini adalah di bawah tanggungjawab korang.

Aku bukan ustaz kaunseling 3 pagi untuk memulihkan perasaan korang.

LIGA SUPER

LIGA PERDANA